Voertuig en rijbewijs

  • Hiervoor zetten we enkel onze professionele leswagens in. Die zijn allemaal uitgerust met speciale banden zodat we de voornaamste rijvaardigheidstechnieken uniform kunnen aanleren. De oefeningen tijdens deze opleidingen zijn bovendien vrij belastend voor de voertuigen. Je persoonlijke wagen gebruiken is in dit geval dus zeker geen goed idee.

  • Alle motoropleidingen doe je met je eigen voertuig. Zo leer je je motor maximaal beheersen. Zorg dus dat hij tiptop in orde is vóór aanvang van de cursus.

  • Neen. Wij zijn geen rijschool en focussen op de rijvaardigheid van bestuurders die hun (voorlopig) rijbewijs al op zak hebben. Je kunt bij ons wél terecht voor het verplichte terugkommoment, zes tot negen maanden na het behalen van je rijbewijs.   

  • Dat kan. Onze opleidingen vinden plaats op een afgesloten terrein en niet op de openbare weg. Zorg wel dat je over voldoende rijervaring beschikt. Zo verliezen onze coaches geen tijd met het aanleren van basisvaardigheden als schakelen en het gebruik van de pedalen.