Aanpak & aanbod

  • Car Control is een basiscursus rijvaardigheid in groep. Per drie deelnemers voorzien we één coach en één leswagen. Tijdens een sessie van 3,5 uur leer je op een correcte manier reageren in noodsituaties (bv. glad wegdek, onvoorziene hindernissen …). De kostprijs bedraagt 195 euro. 

    Bij een individuele training krijg je dezelfde oefeningen, maar één op één met een begeleider. Die past het programma aan in functie van jouw specifieke vragen en wensen. Je eigen wagen gebruiken? Dat kan, weliswaar op jouw risico. De sessie duurt 2 uur en kost 295 euro.

  • Dat kan, maar hebben we liever niet. We gaan voluit voor kwaliteit en focussen tijdens die 2 uur voluit op jouw persoonlijke skills.

  • De meeste coachings zijn groepssessies (max. 18 personen), maar we gaan voluit voor een persoonlijke aanpak. Zo voorzien we bij de opleiding Car Control één coach en één leswagen per drie deelnemers. Iedereen kruipt afwisselend achter het stuur en krijgt gericht advies en tips bij elke oefening. 

    Liever geen coaching in groep? Ga dan voor de opleiding Car Control Individueel. Je coach loodst je één op één door alle oefeningen en past het programma aan op jouw vraag. Ook bij de cursus Motor Control kies je tussen een individuele coaching of een programma in groep (max. 5 personen).

  • Zeker. Na de groepssessie kun je tijdens een individuele coaching dieper ingaan op bepaalde vaardigheden. Samen met je persoonlijke coach leg je het programma vast, volledig op maat van jouw behoeften en wensen. Zelfs je eigen wagen gebruiken is een optie. Vraag zeker naar de voorwaarden.