Motor Control

Motor Control

De motor? Dat is vrijheid op twee wielen. Gaan en staan waar je wil. Altijd onderweg. Of je nu de open road opzoekt of deel bent van het dagelijkse verkeer op de openbare weg: motorbeheersing is de basis. En jij bent de motor van deze opleiding. Want zowel jij als onze ervaren coaches geven instructies om jouw doelen te behalen.

€ 295,00 incl. btw
2,0u
Schrijf je in

Kalender

Troeven

  • Hands-on opleiding op jouw maat
  • Individuele sessie of met 5 ronkende vrienden
  • Op de openbare weg, offroad-parcours of afgesloten circuit

Doel en werkwijze

Motor Control is hét schoolvoorbeeld van een opleiding op maat. We nemen de route waarin jij als motorrijder groeit. In intensieve sessies van twee uur focus je samen met je coach op de werkpunten die je wil aanpakken. En ook je bike buddy’s zijn welkom: je kan vijf mensen meenemen naar deze opleiding. Onze ervaren coaches gidsen je richting je bestemming. 
 
Nieuw op de baan of al enkele kilometers op de teller? Élke bestuurder is welkom in deze individuele opleiding. In dat in een gecontroleerde setting op ons oefenterrein, in een uitdagend offroad-parcours op onverhard terrein of op de openbare weg. ProMove maakt je wegwijs op elke ondergrond.

Persoonlijk en professioneel

Jij bepaalt de snelheid. Liever eerst nog eens die koppeling proberen te beheersen vooraleer je de openbare weg opzoekt? Geen probleem. Mogelijke stopplaatsen: trage en gecontroleerde slalomoefeningen, de juiste manier van keren of die verduivelde hellingproef. Mag jouw lat wat hoger? Leer correct remmen en een levensreddende noodstop uitvoeren. 
 
De echte avonturiers glijden over onze twee nieuwe onverharde offroad-terreinen. Voor moddermonsters, van beginneling tot ervaren bestuurder. In samenwerking met professionele partner Motokhana.  

Programma

Wij hebben wel iets in gedachten, maar alles kan in onderling overleg.