Car Control Individueel

Car Control Individueel

Geen fan van opleidingen in groep? Of wil je liever focussen op specifieke skills zoals parkeren, bochten nemen of rijden op een glad wegdek? Bij een individuele coachingsessie bepaal jij helemaal zelf de richting. Eén op één met een ervaren begeleider. In jouw auto of de onze. Verrassend leuk en verbazend leerrijk.

€ 295,00 incl. btw
2,0u
Schrijf je in

Kalender

Troeven

  • Praktische één-op-één begeleiding 
  • Veilige leswagens in gecontroleerde setting
  • Focus op werkpunten om zelfvertrouwen op te krikken
  • Ontspannen aanpak van ervaren coaches

Doel en werkwijze

Nu wordt het persoonlijk! Twee uur lang focussen we alleen maar op jou. En niemand anders. Dus vertel ons vooraf op welke terreinen je wil bijsturen en wij stellen vervolgens een pasklaar programma samen. Volledig op jouw lijf geschreven. Serieus waar het moet, ontspannen wanneer het kan.  
 
Je gloednieuwe elektrische wagen beter leren kennen? Met meer vertrouwen een scherpe bocht aansnijden? Of het hoofd koel houden op een ijzig wegdek? Onze coach luistert aandachtig naar je verhaal en neemt je vervolgens mee op sleeptouw. In geen tijd zijn al je remmingen van de baan.

Persoonlijk en professioneel

Zeg maar ‘je’ tegen je coach. Want ontspannen achter het stuur kan enkel in een losse sfeer. Natuurlijk krijg je te horen wat je fout doet. En ja, we zijn soms streng. Maar bovenal bezorgen we jou een leuke tijd. Waarin leren gelijk staat aan plezier maken. En humor onze professionaliteit niet in de weg staat.
 
Dat merk je al wanneer je toekomt in ons oefencentrum. Hier zijn alle voorzieningen voorhanden om van jou een volleerde chauffeur te maken. Met onze veilige leswagens als krachtige paradepaardjes. Al kruipen we evengoed mee aan boord van jouw auto. Voor een extra realistisch en comfortabel gevoel.

Programma

Wij hebben wel iets in gedachten, maar alles kan in onderling overleg.