☀️🏖 In de vakantieperiode (15/7-15/8) werken we trager en genieten we meer. 🏖☀️

Car Control

Car Control

Een slipcursus? Zet je schrap voor véél meer. Obstakels ontwijken op een glad wegdek is één ding, maar hoe voorkom je dat soort gevaarlijke situaties? De ProMove-coaches brengen je een goede stuur-, kijk- en remtechniek bij en maken van jou een bewustere chauffeur. Leerrijk, doeltreffend én fun!

€ 195,00 incl. btw
3,5u
Schrijf je in

Kalender

Troeven

  • Praktijkopleiding voor beginnende en ervaren bestuurders
  • Gedreven coaches met persoonlijke aanpak
  • Professionele leswagens op afgesloten oefenpiste
  • Getuigschrift van deelname en evaluatie met tips

Doel en werkwijze

In elke situatie de volledige controle bewaren over je voertuig. Daar gaat het in deze opleiding om. Beginnende chauffeur of ervaren rot achter het stuur: iedereen heeft baat bij een bewustere manier van rijden. Dat wil zeggen: niet enkel de juiste beslissingen nemen, maar ook begrijpen waarom. 
 
Hoe? Door middel van gerichte praktijkcoaching. Een interactieve en spannende rit met veel oog voor verantwoordelijkheidszin, ongevallenpreventie en defensief en anticiperend rijgedrag. Boordevol tips en tricks die je een leven lang bijblijven en je voorgoed met een andere blik de weg op sturen.

Persoonlijk en professioneel

Je coach is een halve dag lang je trouwe metgezel. Geen instructeur, maar een gepassioneerde bewustmaker met een luisterend oor. Die zich verplaatst in jouw leefwereld en achterhaalt waarom jij rijdt zoals je rijdt. En zo nauwgezet stuurt naar een gepersonaliseerde opleiding, precies op maat van jouw noden.
 
Ga je slippen op een nat wegdek? Sowieso! Maar met Car Control schakelen we echt wel een versnelling hoger. Ook op het vlak van infrastructuur en voorzieningen. Fouten maken? No problem! Een professionele oefenpiste en hypermoderne leswagens garanderen een veilige en comfortabele rijervaring.

Programma

Onthaal en registratie (15 minuten)

Verwelkoming en introductiefilm (15 minuten)

Opsplitsing in werkgroepjes van 3 personen (max. 18 deelnemers)

Praktische sessie op afgesloten oefenterrein (2,5 uur)

  • stuur- en kijktechniek
  • ontwijken van onvoorziene hindernissen op glad wegdek
  • remtechniek en noodstop

Debriefing en evaluatie (15 minuten)