Sluiten

Liever niet in groepsverband opleiding volgen of nood aan individuele coaching? We laten je bij ProMove niet in de kou staan, wel integendeel. Ook jij kan beroep doen op de expertise en coaching van een ervaren instructeur.

Car Control Individueel

250 incl. BTW
Eerstvolgende cursussen

Car Control Individueel

09 juli 2019 ProMove | Circuit Zolder 8u30 - 10u30

Car Control Individueel

15 juli 2019 ProMove | Circuit Zolder 13u00 - 15u00

Car Control Individueel

16 juli 2019 ProMove | Circuit Zolder 8u30 - 10u30

Inhoud en programma

Bij ProMove kan je individuele opleidingen boeken in tijdsblokken van twee uur. Het programma? Dat bepaal je volledig zelf! Jouw instructeur zal polsen naar de verwachtingen en werkt speciaal voor jou een programma uit.

Wil je graag onder begeleiding van de instructeur een rit maken op de openbare weg met jouw nieuwe auto? We doen dit met plezier.

Oefen je graag je manoeuvrevaardigheden zoals het nemen van scherpe bochten, parkeren, enz...? Ook hier zal ProMove je graag in begeleiden.

Of wil je vooral oefeningen simuleren op een glad en nat wegdek? Ontwijken van obstakels, het nemen van bochten? Het kan allemaal. Bij ProMove is autorijden verrassend leuk en moet het ook verrassend leuk blijven. Maak dus snel een afspraak.

Een leerrijke, top ervaring. David, onze lesgever, proficiat je kan er wat van. Een aanrader. Ook hier bleek dat snelheid een sterke invloedfactor is, het parcours tegen 20 of 40 km/uur gaf een totaal ander resultaat. Bij fouten tegen 40 maak je een nog indrukwekkender draai.
—  Herman Van der Eecken
Terug naar boven