Sluiten

Liever niet in groepsverband opleiding volgen of nood aan individuele coaching? We laten je bij ProMove niet in de kou staan, wel integendeel. Ook jij kan beroep doen op de expertise en coaching van een ervaren instructeur.

Car Control Individueel

295 incl. BTW

Inhoud en programma

Bij ProMove kan je individuele opleidingen boeken in tijdsblokken van twee uur. Het programma? Dat bepaal je volledig zelf! Jouw instructeur zal polsen naar de verwachtingen en werkt speciaal voor jou een programma uit.

Wil je graag onder begeleiding van de instructeur een rit maken op de openbare weg met jouw nieuwe auto? We doen dit met plezier.

Oefen je graag je manoeuvrevaardigheden zoals het nemen van scherpe bochten, parkeren, enz...? Ook hier zal ProMove je graag in begeleiden.

Of wil je vooral oefeningen simuleren op een glad en nat wegdek? Ontwijken van obstakels, het nemen van bochten? Het kan allemaal. Bij ProMove is autorijden verrassend leuk en moet het ook verrassend leuk blijven. Maak dus snel een afspraak.

Een leerrijke, top ervaring. David, onze lesgever, proficiat je kan er wat van. Een aanrader. Ook hier bleek dat snelheid een sterke invloedfactor is, het parcours tegen 20 of 40 km/uur gaf een totaal ander resultaat. Bij fouten tegen 40 maak je een nog indrukwekkender draai.
—  Herman Van der Eecken
Terug naar boven

Opgelet!!

Je kiest nu voor een cursus op een andere datum of locatie.
Ben je zeker dat je deze bestelling wilt plaatsen?
Ik verkies deze cursus Mijn vorige keuze behouden