De opleiding “Car Control” is de moeder van alle rijvaardigheidsprogramma’s. Het is veel meer dan de ‘slipcursus’ die het ooit was. Uiteraard leer je nog steeds hoe ontwijken op een glad wegdek. Maar bovenal ontdek je hoe ongevallen te voorkomen door je rijstijl aan te passen.

Car Control

150 incl. BTW
Eerstvolgende cursussen

Car Control

18 november 2017 Circuit Zolder 8u30 - 12u00

Car Control

02 december 2017 Kinepolis Kortrijk 8u30 - 12u00

Car Control

03 december 2017 Circuit Zolder 8u30 - 12u00
Mits een kleine meerprijs kan je deze opleiding ook in exclusiviteit in groep volgen en zelf de datum en locatie kiezen.

Inhoud en programma

Jouw instructeur, die steeds in het voertuig aanwezig blijft om je te coachen, zal je een goede stuur- en kijktechniek aanleren. Dit is immers de basis van een goede rijvaardigheid.

Een obstakel dat plots voor je opduikt? Geen paniek. Bij ProMove ontdek je hoe je op een correcte manier een noodstop kan uitvoeren.

Geen tijd meer om te remmen voor een obstakel? En heeft het bovendien net geregend waardoor het wegdek er behoorlijk glad bij ligt? Ook deze situatie simuleert ProMove. Jouw instructeur zal je stap voor stap begeleiden om deze hindernis te ontwijken. En hij geeft je tips om zo’n gevaarlijke situatie te vermijden.

Voordelen

  • Na afloop krijg je van jouw instructeur een uitgebreid evaluatierapport. Geen rapportcijfer, maar wel de nodige tips & tricks om je veilig in het verkeer te begeven.
  • Je krijgt ook een getuigschrift van deelname waarmee je bij bepaalde verzekeringsmaatschappijen terecht kan voor een korting op je autopolis.
  • Het grootste voordeel is uiteraard dat je na afloop van deze sessie een bewustere bestuurder bent geworden. Een voordeel waarvan jij niet alleen geniet, maar ook deelt met je passagier(s) en de andere weggebruikers.
Nadat ik betrokken was in een ongeval kon ik drukke situaties in het verkeer niet meer aan. ProMove heeft me hierbij enorm geholpen via hun cursussen en advies op maat. Ik start binnenkort zelfs de Pro cursus.
—  Nadine Desmet - Lochristi

Op de hoogte blijven?

Terug naar boven