Sluiten

De opleiding “Car Control” is de moeder van alle rijvaardigheidsprogramma’s. Het is veel meer dan de ‘slipcursus’ die het ooit was. Uiteraard leer je nog steeds hoe ontwijken op een glad wegdek. Maar bovenal ontdek je hoe ongevallen te voorkomen door je rijstijl aan te passen.

Car Control

195 incl. BTW
Eerstvolgende cursussen

Car Control

05 juli 2023 ProMove | Roeselare 13u00 - 16u30

Car Control

12 juli 2023 ProMove | Circuit Zolder 13u00 - 16u30

Car Control

30 augustus 2023 ProMove | Roeselare 13u00 - 16u30
Mits een kleine meerprijs kan je deze opleiding ook in exclusiviteit in groep volgen en zelf de datum en locatie kiezen.

Inhoud en programma

Jouw instructeur, die steeds in het voertuig aanwezig blijft om je te coachen, zal je een goede stuur- en kijktechniek aanleren. Dit is immers de basis van een goede rijvaardigheid.

Een obstakel dat plots voor je opduikt? Geen paniek. Bij ProMove ontdek je hoe je op een correcte manier een noodstop kan uitvoeren.

Geen tijd meer om te remmen voor een obstakel? En heeft het bovendien net geregend waardoor het wegdek er behoorlijk glad bij ligt? Ook deze situatie simuleert ProMove. Jouw instructeur zal je stap voor stap begeleiden om deze hindernis te ontwijken. En hij geeft je tips om zo’n gevaarlijke situatie te vermijden.

Voordelen

  • Na afloop krijg je van jouw instructeur een uitgebreid evaluatierapport. Geen rapportcijfer, maar wel de nodige tips & tricks om je veilig in het verkeer te begeven.
  • Je krijgt ook een getuigschrift van deelname waarmee je bij bepaalde verzekerings- maatschappijen terecht kan voor een korting op je autopolis.
  • Het grootste voordeel is uiteraard dat je na afloop van deze sessie een bewustere bestuurder bent geworden. Een voordeel waarvan jij niet alleen geniet, maar ook deelt met je passagier(s) en de andere weggebruikers.
Topklasse! Vandaag een superleuke voormiddag beleefd. Ik heb de Car Control cursus gevolgd en heel veel opgestoken van onze bekwame instructeur Tony! Tijdens de oefeningen kregen we professionele begeleiding en met persoonlijke tips werd er bijgestuurd om een manoeuvre zo veilig mogelijk te laten verlopen. Altijd zoeken naar een oplossing is een boodschap die zeker zal blijven hangen. Ook een pluim voor het hele team om deze ervaring zo vlekkeloos te laten verlopen. Doe zo verder!
—  Nathalie Vancamp
Terug naar boven

Opgelet!!

Je kiest nu voor een cursus op een andere datum of locatie.
Ben je zeker dat je deze bestelling wilt plaatsen?
Ik verkies deze cursus Mijn vorige keuze behouden