Collega in de kijker: DrivOlution

Een event op wieltjes: de Experience Days

Begin juni sloegen we de handen in elkaar met onze collega’s van DrivOlution voor de Experience Days in Zolder en Brugge. We vertellen graag wat meer over dit geslaagde event en de samenwerking.

ProMove en DrivOlution zorgen voor een veiliger verkeer en duurzamere verplaatsingen. DrivOlution richt zich vooral op de B2B-markt met een uitgebreide ondersteuning voor elektrisch fietsen, vrachtwagens en elektrisch rijden. In de toekomst willen ze ook hun vrachtwagenopleidingen organiseren op onze oefenterreinen.  

Rij-beleving

Om onze samenwerking al meteen kracht bij te zetten, sloegen we de handen in elkaar voor een sfeervol event. Zo organiseerden we samen de Experience Days op 6 juni in Zolder, en op 8 juni in Brugge. Tijdens dit kennismakingsevent konden geïnteresseerden uit de bedrijfs- en transportwereld zich volledig onderdompelen in de wereld van veilig en duurzaam rijden. Zo konden de deelnemers hun manoeuvreerskills uitgebreid testen op het fietsparcours, namen we enkele gegadigden mee de baan op voor ad hoc verkeerstips, en kregen de vrachtwagenchauffeurs de kans om een noodstop uit te voeren.

Elektrificatie ontrafeld

DrivOlution gaf een boeiende uiteenzetting over de omschakeling van fossiel naar elektrisch rijden. Tijdens een uitgebreide Q&A konden de deelnemers met al hun vragen terecht bij het team. Ook de nieuwste veiligheidssystemen werden onder de loep genomen. Want zoals onze eigen Erwin het zo treffend zegt: “We leven in een tijdperk waarin de technologie van wagens razendsnel evolueert. We mogen dus zeker niet vergeten om zelf ook te evolueren.”

Het event, dat meteen ook het startschot gaf voor de samenwerking tussen ProMove en DrivOlution, was alvast een groot succes. En dat smaakt absoluut naar meer!