☀️🏖 In de vakantieperiode (15/7-15/8) werken we trager en genieten we meer. 🏖☀️

Wegwijs worden in de nieuwe rijhulpsystemen?

Autotechnologie staat niet stil. Nieuwe complexere rijhulpsystemen moeten het de chauffeur zo makkelijk mogelijk maken. Maar snap jij er nog iets van? Wij leggen je alle knopjes en trucjes uit om optimaal te genieten van ADAS. Klaar voor een portie theorie in de praktijk?

ProMove staat voor
  • Veiligheid op cruise control
  • Ervaren coaches achter het stuur
  • Persoonlijke en losse aanpak
Locaties

De setting? Circuit Zolder, Andenne en Brugge.

Interesse?

Weinig begrepen van ADAS? We ontwerpen vrijblijvend een opleiding op maat van jouw werknemers of verwachtingen. 

De volgende stap?

Heikele hindernis

Advanced Driver Assistance Systems. ADAS. Het zijn rijhulpsystemen die ons moeten helpen op de weg. Het bekendste voorbeeld: cruisecontrol. Maar ook een snelheidsbegrenzer, verkeersbordherkenning én een autonoom noodremsysteem vallen onder die motorkap. Ze zijn in veel wagens een vanzelfsprekendheid. En toch blijf je – zelfs met die hulpsystemen – beter bij de pinken achter het stuur.

Impact op je werknemers

Na verloop van tijd krijg je een vals vertrouwen in jezelf als chauffeur. Bordje niet gezien? De auto geeft wel aan hoe hard ik hier mag rijden. Zo’n systeem kent wel degelijk gevaren. En je gebruikt ze maar beter volgens de handleiding aan boord.

ProMove-aanbod

In de garage krijg je uitleg over het koppelen van je gsm met bluetooth. Je kent de knopjes van airco in een paar stappen en weet hoe de ruitenwisser werkt. That’s it. Wat dan met die nieuwe geavanceerde rijhulpsystemen? Parkeer even. Wij leggen het je glashelder uit. 
 
We rijden door alle snufjes van de rijhulpsystemen. We testen limieten en bespreken beperkingen uitvoerig. Eerst in een veilige gecontroleerde omgeving op ons oefenterrein, daarna in praktijkmodus op de openbare weg onder begeleiding. Wat is de invloed op je verbruik? En wat dan met veiligheid? Gepakt en gezakt sturen we je terug de baan op!