☀️🏖 In de vakantieperiode (15/7-15/8) werken we trager en genieten we meer. 🏖☀️

Over ProMove

Waarden

ProMove staat op het kruispunt tussen participatie, educatie en animatie. Bij ons leer je door te doen. We leren je durven. En zetten de theorie om in de praktijk in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Hoe we dat klaarspelen? Cruise eens door onze waarden. 

Professionaliteit op én naast de weg

ProMove zorgt voor een veilig wegdek. Met ruime oefenterreinen in eigen beheer en 18 professionele leswagens van Renault kan je hier slippen en ontwijken in een gecontroleerde setting. En ook naast de baan zorgen we voor een professioneel ontvangst in onze meetingrooms.

Ervaring en empathie zonder automatische piloot

We rijden op twee soorten brandstof: ervaring en empathie. De ProMove-instructeurs hebben al heel wat kilometers achter de rug en geven hun waardevolle kennis door in een ontspannen sfeer. Met ruimte voor empathie én een streepje humor. Waar het past natuurlijk.

Persoonlijke aanpak en richtingaanwijzer

Als klant klop je bij ProMove aan met een specifieke vraag of behoefte. Wij staan even op de rem om naar jouw verhaal te luisteren en de juiste oplossingen aan te reiken. Bij ons ben je geen nummertje in de rij, maar een mens met doelen en dromen. Wij wijzen jou de richting.

Levenslang leren in het verkeer

Bij ProMove geraken we samen op de juiste bestemming. Op jouw tempo en maat. Zo vormen we een duurzame partner voor een levenslang leertraject op de baan. Elke dag in het verkeer is anders en oefening baart nog altijd kunst. We begeleiden je met plezier!

Innovatieve kwaliteit aan het stuur

De kleine details? Die doen ertoe bij ProMove! Van de kledij van onze instructeurs tot de visitekaartjes en de vlaggen op onze terreinen in Roeselare, Andenne, Brugge en Zolder. We zetten de puntjes op de i. En denken mee na over de (elektrische) rijtoekomst van elke klant.

Aanpak

Een bewuste aanpak

Elke dag in het verkeer is verschillend. Na ruim 25 jaar ervaring in het geven van rijvaardigheidsopleidingen beseffen we dat als geen ander. Maar onze missie staat na al die tijd wél nog steeds op cruise control: het aantal verkeersslachtoffers terugdringen. Want dat cijfer blijft te hoog. We pakken het probleem aan bij de kern: sensibilisering door middel van praktijkgerichte coaching. In groep of individueel. Particulier of professioneel.
 
Denk je nu spontaan aan een slipcursus? Begrijpelijk, maar ProMove gaat veel verder. Je wagen onder controle houden op een nat of glad wegdek is slechts een beperkt onderdeel van een uitgebreide waaier aan skills. Sterker nog: veilig rijden gaat niet enkel om sturen, remmen, kijken en gas geven. Alles draait om bewustwording. Begrijpen wat je op (w)elk moment doet, waarom en wat de gevolgen zijn. Het is de rode draad doorheen onze aanpak.

Leren door te amuseren

Autorijden is een serieuze aangelegenheid. Het gaat om mensenlevens. Maar een wagen besturen is ook fun. Des te meer met de juiste mindset en vaardigheden aan boord. Wie 100% grip heeft op zijn voertuig, verheft autorijden tot een veilige en ontspannen activiteit. Daarom zetten wij voluit in op een mix van participatie, educatie en animatie. Leren door je te amuseren. En tegelijk leren durven. Door de theorie om te zetten naar de praktijk in een ontspannen en ongedwongen sfeer.
 
Instructeurs? Wij spreken liever over coaches. Gepassioneerde chauffeurs met een hart voor de wagen, aangedreven door empathisch vermogen, een volle tank enthousiasme en een gezonde dosis humor. Die niet werken op automatische piloot, maar op de rem staan om aandachtig te luisteren en zo keer op keer de lijnen uitzetten voor een opleidingstraject op maat. Bij ons ben je geen nummertje in de rij, maar een mens met doelen en dromen. Wij geven jou de juiste richting aan.

Professionele puntjes op de i

ProMove garandeert een veilig wegdek. Áltijd! Met ruime oefenterreinen in eigen beheer en 18 moderne leswagens van Renault werk je elke opleiding af in een gecontroleerde setting. Hier simuleren we alle mogelijke situaties en weersomstandigheden voor zowel motorrijders als bestuurders van auto’s, trucks en interventiewagens van hulpdiensten. Ook naast de baan zetten we de puntjes op de i met professionele meeting- en eventruimtes en alle mogelijke ondersteunende faciliteiten.