Verantwoorde chauffeurs achter het stuur van je bestelwagens?

Een vloot van bestelwagens aan je bedrijf vasthangen? Daar komt wel het een en ander bij kijken, zowel op administratief vlak als de praktische kant van de zaak. Leer je chauffeurs moeiteloos manoeuvreren.  

ProMove staat voor
  • Veiligheid op cruise control
  • Ervaren coaches achter het stuur
  • Persoonlijke en losse aanpak
     
Locaties

De setting? Circuit Zolder, Andenne en Brugge.

Interesse?

We ontwerpen vrijblijvend een opleiding op maat van jouw werknemers en verwachtingen. 

De volgende stap?

Heikele hindernis

Het leven van een koerier loopt niet altijd over een rechte weg. Smalle doorgangen, moeilijke parkeerplaatsen, ... het zorgt voor heel wat obstakels in de laad-en losroutes van je werknemers. Je chauffeurs zijn door de reclame of het logo op de bestelbus daarbij ook nog eens de ambassadeurs van je bedrijf. Laat tijdsdruk en afleidingen geen voer voor ongelukken vormen. 

Impact op je werknemers

Een bestelwagen leeft op de baan: laden, lossen, parkeren en overladen. Dat zorgt voor veel druk op je werknemers. Met parkeerschade en snelheidsboetes tot gevolg. Rijden er meerdere bestelwagens van jou op onze autosnelwegen? Dan is de kans op schade nog groter. 

ProMove-aanbod

Ogen op de weg! We leren je medewerkers bewuster achter het stuur kruipen. In complexe situaties slalommen we ons een weg voor- en achteruit in standje bestelwagen. In de opleiding scherpen we de parkeervaardigheden aan in realistische simulaties. 
 
Heeft jouw medewerker – naast zijn rijbewijs – ook zijn verantwoordelijkheidszin op zak? We testen het uitvoerig. Onze ervaren coaches leren je de fijngevoelige kneepjes van het (rij)vak en simuleren afleidingen tijdens het rijden om juist en snel te leren anticiperen