☀️🏖 In de vakantieperiode (15/7-15/8) werken we trager en genieten we meer. 🏖☀️

Reservatie & deelname

 • Enkel als je een bevestigingsmail ontving binnen de 30 minuten na reservatie. Zoniet liep er iets mis tijdens het doorlopen van de verschillende stappen. Of belandde ons bericht in je postvak ‘ongewenste e-mails’. Je kunt de status van je inschrijving ook checken door in te loggen op je persoonlijke dashboard. Hulp nodig? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder.

 • Ja. Tot zeven dagen vóór de geplande datum zelfs volledig gratis. Hoe? Via je persoonlijke dashboard of een mail. Binnen de zeven dagen voor de opleiding is kosteloos verplaatsen of annuleren niet meer mogelijk. 

 • Breng ons vóór aanvang van de sessie op de hoogte! Op meer dan zeven dagen voor de opleiding garanderen we een kosteloze verplaatsing of annulatie. Op minder dan zeven dagen is terugbetaling echter niet meer mogelijk. Je opleiding verplaatsen kan dan enkel mits één van deze grondige redenen:

  • Ziekte of ongeval, aangetoond door middel van een geldig medisch attest met de dag van de gemiste opleiding als uiterste datum. Een eigen verklaring (dixit-attest) of een attest na de ziekte of het ongeval (post factum-attest) worden niet aanvaard.
  • Overlijden van een bloed- of aanverwant in de eerste of tweede graad (ouders, kinderen, grootouders, kleinkinderen, broer, zus) of een persoon waarmee je samenwoont. 
  • Gerechtelijke oorzaken: bv. oproeping of dagvaarding voor een rechtbank.

  Is een van deze situaties op jou van toepassing? Bezorg ons dan binnen de drie werkdagen een geldig en origineel attest of bewijsstuk via mail

 • Enkel voor een cursus tijdens de afgelopen twee jaar. Was dat na 1 juli 2023? Dan vind je het duplicaat makkelijk terug in je persoonlijk dashboard. Voor alle andere data kun je het aanvragen via mail. Vermeld zeker je volledige naam, samen met de datum en locatie van je opleiding.