☀️🏖 In de vakantieperiode (15/7-15/8) werken we trager en genieten we meer. 🏖☀️

Je interventievoertuig krijgt altijd voorrang. Je leven ook?

Jij redt het leven van anderen. Mogen wij dan bezorgd zijn om dat van jou? Tijdens deze opleiding op maat leer je hoe je een prioritair voertuig op een correcte en veilige manier door het verkeer loodst.

ProMove staat voor
  • Veiligheid op cruise control
  • Ervaren coaches achter het stuur
  • Persoonlijke en losse aanpak
Locaties

De setting? Circuit Zolder, Andenne en Brugge.

Interesse?

Met spoed op zoek naar hulp? We ontwerpen vrijblijvend een opleiding op maat van jouw werknemers en verwachtingen. 

De volgende stap?

Heikele hindernis

Een interventie achter het stuur van een ambulance, brandweerwagen of politievoertuig is niet voor doetjes. De hoge snelheid, loeiende sirene, weerkaatsing van het zwaailicht en onvoorspelbare reacties van andere chauffeurs jagen de adrenaline door je lijf. Een prioriteitsvoertuig is ook vaak groter dan de gemiddelde wagen. Tijd voor de grove middelen.

Impact op je werknemers

Het leven op het linkse rijvak op topsnelheid zorgt af en toe voor ongevallen en schade aan voertuigen. Het jammere gevolg daarvan? Onzekere vakmensen die worden afgeleid van hun écht job: mensenlevens redden.

ProMove-aanbod

We gaan op interventie en nemen je kijk- en stuurtechniek onder de loep. Hoe zorg je ervoor dat stress het stuur niet overneemt? Dat je snelle en aangepaste rijgedrag je veilig op de baan houdt? Gelukkig blijven onze doorwinterde chauffeurs ijzig kalm in elke situatie. Hun tips komen rechtstreeks uit het actieveld en stomen jou klaar voor een veilige interventie. Zonder risico’s. Een rit op de openbare weg leert je defensief en anticiperend rijden.
 
Circuit Zolder is dé setting bij uitstek om ongecontroleerde waaghalzerij in het verkeer te temmen tot het meer verantwoorde stuur- en schakelwerk. We timmeren aan bocht- en remtechnieken met onvoorziene obstakels op de baan. Zo kruip je vol zelfvertrouwen achter het stuur van een prioriteitsvoertuig.