☀️🏖 In de vakantieperiode (15/7-15/8) werken we trager en genieten we meer. 🏖☀️

Hulp nodig bij het schakelen naar een elektrisch wagenpark?

Een elektrisch wagenpark is meer dan ooit de toekomst. Een nieuwe manier van rijden. ProMove zorgt voor een naadloze transitie voor je werknemers. Bij ons parkeer je jouw zorgen.

ProMove staat voor
  • Veiligheid op cruise control
  • Ervaren coaches achter het stuur
  • Persoonlijke en losse aanpak
Locaties

De setting? Circuit Zolder, Andenne en Brugge.

Interesse?

Zin om samen die elektrische hindernis te nemen? We ontwerpen vrijblijvend een opleiding op maat van jouw werknemers en verwachtingen. 

De volgende stap?

Heikele hindernis

Kan jij hulp gebruiken bij: 

  • het veilig overschakelen naar een nieuwe vloot?
  • een mentaliteitswijziging in (elektrisch) rijden?
  • het wennen aan dit type wagen (gewicht, remgedrag, wegligging,...)?

Samen met ProMove stippel je de route uit. 

Impact op je werknemers

Het overstappen naar een nieuwe manier van rijden verloopt meestal niet zonder slag of stoot. Elektrisch rijden vraagt een ommezwaai achter het stuur door een andere wegligging en een snellere acceleratie. Regeneratie is een belangrijke factor bij elektrische wagens. Een absoluut werkpunt voor jouw vloot.

ProMove-aanbod

We starten nog voor de sleutel contact maakt met de wagen en vergelijken de traditionele en elektrische transmissie. Hoe? We parkeren onze leswagens met automatische en manuele transmissie en de auto’s met traditionele en elektrische aandrijving naast elkaar. Nieuwe rijhulpsystemen vragen nieuwe manieren van denken.
 
Regeneratie is een belangrijk onderdeel van de elektrische wagen. We leren de methode efficiënt te gebruiken én gaan de gevaren ervan op de weg aan. De ProMove-coach tipt de do’s voor dagelijkse verplaatsingen op de openbare weg en de levensreddende noodstop. Buckle up!