Hoe snijd jij de brandstofrekening de pas af?

Steken de hoge energieprijzen steeds meer stokken in de wielen? Of gaat je organisatie resoluut voor duurzaamheid? Leer je medewerkers energiezuiniger en -bewuster rijden.

ProMove staat voor
  • Veiligheid op cruise control
  • Ervaren coaches achter het stuur
  • Persoonlijke en losse aanpak
Locaties

De setting? Circuit Zolder, Andenne, Brugge, Roeselare of bij jou in het bedrijf

Interesse?

Neem je brandstofrekening onder handen. We ontwerpen vrijblijvend een opleiding op maat van jouw werknemers en verwachtingen. 

De volgende stap?

Heikele hindernis

Brandstof blijft duur en aan het rijbereik en de autonomie van elektrische voertuigen wordt nog volop gesleuteld. En ondertussen stapelen hoge facturen voor onderhoud en onderdelen zich als een bandenstapel op. 

Impact op je werknemers

De schommelende brandstofprijzen zorgen ervoor dat je als werknemer van het ene naar het andere rijvak slingert: schakelen we naar een elektrische vloot over? Of niet? Moeten we bedrijfswagens aanschaffen of niet? Het zijn keuzes met een rechtstreekse impact op je werknemers. 

ProMove-aanbod

Onze coaches leren je werknemer bewust rijden. Met een voor- én achteruitkijkspiegel op defensief en anticiperend rijgedrag. Zo schakelen we over op een economische rijstand. En dat in leswagens waar iedereen comfortabel in plaats neemt: van automatische tot manuele transmissie en traditionele en elektrische aandrijving.
 
Ook andere kostenposten schakelen serieus terug door een bewuster rijgedrag. Denk aan bandenslijtageparkeerschades en boetes door bv. afleiding tijdens het rijden. Zo behaal je een maximum rijcomfort met een minimum aan kosten.