Een rem zetten op de schadestatistiek van jouw wagenpark?

Gaan je werknemers vaker uit de bocht dan je lief is? En ligt de schadestatistiek van je wagenpark stilaan op ramkoers? De ProMove-coaches leveren betere en bewustere chauffeurs af.

ProMove staat voor
  • Veiligheid op cruise control
  • Ervaren coaches achter het stuur
  • Persoonlijke en losse aanpak
Locaties

De setting? Circuit Zolder, Andenne en Brugge.

Interesse?

Zin om een rem te zetten op je schadestatistieken? We ontwerpen vrijblijvend een opleiding op maat van jouw werknemers en verwachtingen. 

De volgende stap?

Heikele hindernis

Je werknemers zijn je grootste troef. Ook in het verkeer. Rijden jouw werknemers rond in een bedrijfswagen? Dan is alle (blik)schade voor jouw rekening. Hebben je medewerkers problemen met:

  • vlot inparkeren op de openbare weg of in een ondergrondse parking?
  • snel en kundig manoeuvreren in noodsituaties? 
  • schade aan velgen en band door een slechte stuurtechniek?
  • onvoldoende skills bij extreem weer of verrassingshindernissen

ProMove matcht de juiste coach aan de noden van jouw werknemers.

Impact op je werknemers

Behendige linkerbaanrijder of trage overzichtelijke chauffeur op rechts: de rijtechniek van je werknemers voorspel je niet op voorhand. Maar door kleine of grote ongelukken tank je wel maandelijks hoge kosten in onderhoud en vervangingen. En ook je werknemers zélf staan na schade vaak afwezig op de pechstrook van de werkvloer geparkeerd.

ProMove-aanbod

Bewuste chauffeurs! Dat is ons aanbod. Te nemen of te laten. Door een betere stuurtechniek in de vingers krikken we de manoeuvrevaardigheden op. We rijden in (gesimuleerde) moeilijke omstandigheden en ontwijken samen onvoorziene hindernissen
 
We spreken het inschattingsvermogen van je werknemer aan en oefenen hoe je efficiënt een noodstop inzet. In deze opleiding op maat kan élke chauffeur instappen: van een manuele transmissie tot een elektrische aandrijving. Zo zetten we samen een rem op de schadestatistiek van je wagenpark.