Liever niet in groepsverband opleiding volgen of nood aan individuele coaching? We laten je bij ProMove niet in de kou staan, wel integendeel. Ook jij kan beroep doen op de expertise en coaching van een ervaren instructeur.

Car Control Individueel

200 incl. BTW
Eerstvolgende cursussen

Car Control Individueel

19 oktober 2017 Circuit Zolder 10u30 - 12u00

Car Control Individueel

23 oktober 2017 Circuit Zolder 10u00 - 11u30

Car Control Individueel

30 oktober 2017 Circuit Zolder 13u00 - 14u30
Mits een kleine meerprijs kan je deze opleiding ook in exclusiviteit in groep volgen en zelf de datum en locatie kiezen.

Inhoud en programma

Bij ProMove kan je individuele opleidingen boeken in tijdsblokken van anderhalf uur. Het programma? Dat bepaal je volledig zelf! Jouw instructeur zal polsen naar de verwachtingen en werkt speciaal voor jou een programma uit.

Wil je graag onder begeleiding van de instructeur een rit maken op de openbare weg met jouw nieuwe auto? We doen dit met plezier.

Oefen je graag je manoeuvrevaardigheden zoals het nemen van scherpe bochten, parkeren, enz...? Ook hier zal ProMove je graag in begeleiden.

Of wil je vooral oefeningen simuleren op een glad en nat wegdek? Ontwijken van obstakels, het nemen van bochten? Het kan allemaal. Bij ProMove is autorijden verrassend leuk en moet het ook verrassend leuk blijven. Maak dus snel een afspraak.

Nadat ik betrokken was in een ongeval kon ik drukke situaties in het verkeer niet meer aan. ProMove heeft me hierbij enorm geholpen via hun cursussen en advies op maat. Ik start binnenkort zelfs de Pro cursus.
—  Nadine Desmet - Lochristi

Op de hoogte blijven?

Terug naar boven