ProMove biedt bedrijven een waaier aan mogelijkheden om kennis te maken met rijvaardigheid. Een slipcursus volgen in Zolder of Andenne met je bedrijf kan verrassend leuk zijn!

 • Ronny Tiri
  Imes Dexis NV
  Ronny Tiri
  Imes Dexis NV
  Wij waren op zoek naar iets leuks en attractiefs voor onze klanten. Dankzij de goede ervaring uit 2010 dachten wij daarom meteen aan de diensten van ProMove.
 • Johan de Houwer
  ZOL
  Johan de Houwer
  ZOL
  Wij volgen minstens elke 5 jaar een BLD opleiding bij ProMove. Deze opleiding, met een combinatie van controle over het voertuig op het parcours en veilig rijden aan hoge snelheid op het circuit, is perfect afgestemd op de noden van prioritair rijden.
 • Toby Nys
  Politiezone Heist
  Toby Nys
  Politiezone Heist
  Elke agent volgt bij ons de BLD cursus van ProMove. Wij zijn enorm tevreden over de professionaliteit van de docenten en blijven in de toekomst deze cursus zeker volgen.
 • Heidi Knuts
  Friesland Campina
  Heidi Knuts
  Friesland Campina
  Wij hechten heel veel waarde aan safety towards zero, zodat de projectleiders die op de baan zitten altijd weer veilig thuis komen. ProMove biedt een mooie combinatie van safety on the road, fun en training. Het filmpje dat we te zien kregen is aangrijpend, maar zo realistisch. Dit was voor mij een mooie bevestiging van waarom we deze dag organiseerden!

Op de hoogte blijven?

Terug naar boven