Sluiten

Voor u getest

vrijdag 22 september 2017

Voor u door ProMove getest : DS Covers Motorhoes

Sinds enkele weken heb ik een DS COVERS motorhoes(type ALFA) in gebruik. Het weer was tijdens die weken zeer wisselvallig. De hevige regenbuien gingen gepaard met vaak stevige windstoten om enkele minuten later terug de zon doorheen het wolkendek te zien verschijnen.

De hoes heeft de motorfiets evenwel steeds droog gehouden. De regen kon niet doorheen de hoes sijpelen, maar dankzij de ventilatieopeningen bleef de motorfiets ook gespaard van condens.

Door de pasvorm en de elastische zoom blijft de hoes goed op haar plaats zitten, ook bij felle wind. De hoes zit als gegoten rond de motorfiets. Het verstelbare lint onderaan de hoes sluit het geheel mooi af.

Het materiaal waaruit de hoes bestaat voelt stevig en robuust aan.

De katoenvoering voorkomt krassen, iets wat zeker belangrijk is bij felle wind. Ook dan weet je dat je motor veilig staat onder de hoes.

Een absolute meerwaarde zijn de slotringen om een kettingslot door de hoes heen te kunnen bevestigen. Zo is ook de hoes zelf beveiligd tegen diefstal.

Hetgeen me bij elk gebruik helpt bij het “inpakken” van de motor is het opvallende logo van DS COVERS dat op één kant is aangebracht. Op die manier kan je de hoes makkelijk en snel juist “oriënteren”.

De motorhoes aanbrengen onmiddellijk na een rit is perfect mogelijk aangezien de hoes hittebestendig is. Dit is vooral handig omdat vooral de voorste uitlaatbochten zeer warm zijn en contact tussen uitlaatbocht en motorhoes niet altijd te vermijden valt tijdens het aanbrengen van de hoes.

Deze motorhoes onderscheidt zich op vlak van kwaliteit in gebruikte materialen, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid van andere motorhoezen op de markt. Geen universeel product dat overal op past, maar nergens goed in is. Wel een motorhoes op maat, die als gegoten zit op je eigen motor. Goede bescherming tegen weer en wind, regen, stof en UV én indien nodig zelfs slotvast. Een handige opberghoes is eveneens voorzien.

Samengevat: goed product met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Bert Vanherf - motorinstructeur

Interesse: https://www.dscovers.nl/motorhoezen/

Ik ben zeer aangenaam verrast van het terugkommoment! Bedankt!

—  Julie Hollebeke

Eerstvolgende cursussen

Car Control

12 februari 2023 ProMove | Brugge 8u30 - 12u00

Car Control

12 februari 2023 ProMove | Brugge 13u00 - 16u30

Car Control

14 februari 2023 ProMove | Circuit Zolder 13u00 - 16u30
Terug naar boven

Opgelet!!

Je kiest nu voor een cursus op een andere datum of locatie.
Ben je zeker dat je deze bestelling wilt plaatsen?
Ik verkies deze cursus Mijn vorige keuze behouden