Sluiten

Kwaliteit primeert!

maandag 25 september 2017

ProMove hecht enorm veel belang aan de kwaliteit van haar opleidingen. Het is dan ook niet toevallig dat ProMove reeds in 2008 voor het eerst het Q-for kwaliteitscertificaat behaalde. Heel recent, werd dit certificaat voor de vierde opeenvolgende keer behaald met een score van maar liefst 83%. Deze audit gaat gepaard met een aantal anonieme interviews bij klanten, waarvan we graag enkele citaten op een rij zetten.

"Ik had een nieuwe auto gekocht, en daar zat een voucher bij. Ik heb me ingeschreven via de website van ProMove. Daar stond eigenlijk alle informatie zeer duidelijk op. Ik had de inschrijving nog maar net verstuurd of ik kreeg al een bevestigingsmail van hen. Dat liep echt super vlot. "

"Vorige zomer hebben wij voor de eerste keer een opleiding bij hen gevolgd. Wij waren op zoek naar een origineel event voor onze medewerkers dat gekoppeld kon worden aan een opleiding. Er zijn een aantal telefonische contacten geweest met hen, en er is dan een duidelijke offerte door hen opgesteld. Dat liep heel gemakkelijk en vlot. "

"Ik heb deze opleiding eigenlijk van mijn zoon gekregen als verjaardagsgeschenk. Hij heeft me een ProMove cadeaubon gegeven. Ik heb me wel zelf moeten inschrijven op de website van ProMove. Daar staat eigenlijk veel informatie op in het Frans. Als je niet zo goed met de computer omkan, is het op hun website wel even zoeken naar waar je alles in het Nederlands kan vinden. Uiteindelijk heb ik het wel gevonden natuurlijk. Ik heb me dan via de website ingeschreven, en heb de dag zelf een bevestiging van inschrijving van hen ontvangen. "

Nadat ik betrokken was in een ongeval kan ik ...
—  Nadine Desmet
Eerstvolgende cursussen

Terugkommoment

27 februari 2019 ProMove | Brugge 12u30 - 16u30

Terugkommoment

27 februari 2019 ProMove | Brugge 14u30 - 18u30

Car Control Pro

02 maart 2019 ProMove | Yoez Andenne 8u30 - 12u00
Terug naar boven