Sluiten

Een mondmasker helpt je niet in het verkeer.

dinsdag 02 juni 2020
We ontwaken stilaan uit een bijzonder nare nachtmerrie die ons op verschillende vlakken met beide voeten terug op de grond heeft gezet.

Het leven is niet meer vergelijkbaar met dat van pakweg drie maanden geleden. Gezondheid, veiligheid en zorgzaamheid zijn fundamenteler dan ooit. ProMove focust al ruim twintig jaar op veiligheid, meer bepaald op verkeersveiligheid. Dankzij kwalitatieve educatie proberen we bestuurders aan te tonen waarom veilig rijden zo belangrijk is. Niet met een opgestoken wijsvinger, maar op een plezante manier. Veilig rijden, verrassend leuk.

Ook wij hebben ons moeten aanpassen aan ‘het nieuwe normaal’. We hebben onze opleidingen aangepast zodat de gezondheid van onze deelnemers én onze medewerkers niet in het gedrang kan komen. De koekjes in de onthaalruimte zijn alcoholgels geworden. De figuurlijke fluwelen handschoen waarmee onze instructeurs hun cursisten langsheen de obstakels loodsen, is een échte geworden, maar dan wel van kunststof. De glimlach van onze medewerkers zit verborgen achter een mondmasker, maar is wél nog steeds aanwezig.

Wat er niet verandert, is onze kwalitatieve aanpak. Een opleiding volgen bij ProMove moet jou als bestuurder overtuigen van het belang om op een zeer bewuste manier aan het verkeer deel te nemen. Een confrontatie met je spiegelbeeld. Voertuigen veroorzaken geen ongevallen. Mensen wel. En het kan iedereen van ons overkomen. Daarom kan je maar beter goed voorbereid zijn. Bij ProMove reiken we de hand om je hierbij te helpen.

Een mondmasker kan je helpen om jezelf en je medemensen te beschermen tegen een onzichtbare vijand. Een mondmasker zal echter niemand kunnen beschermen die de risico’s opzoekt in het verkeer.

Meer weten over de maatregelen die ProMove neemt om jou te beschermen tijdens de cursus, klik hier.

Ik ben zeer aangenaam verrast van het terugkommoment! Bedankt!

—  Julie Hollebeke

Eerstvolgende cursussen

Car Control

04 juni 2022 ProMove | Circuit Zolder 13u00 - 16u30

Terugkommoment Rijbewijs B

17 juni 2022 ProMove | Brugge 12u30 - 16u30

Car Control Individueel

18 juni 2022 ProMove | Circuit Zolder 10u00 - 12u00
Terug naar boven

Opgelet!!

Je kiest nu voor een cursus op een andere datum of locatie.
Ben je zeker dat je deze bestelling wilt plaatsen?
Ik verkies deze cursus Mijn vorige keuze behouden