Sluiten

Bosch - 7 september 2016

dinsdag 20 september 2016

Een twintigtal jongeren verzamelden op woensdag 7 september op ons terrein op Circuit Zolder voor een unieke beleving. Dankzij Bosch en Touring konden deze jongeren kennismaken met verschillende rijhulpsystemen, zoals ABS, ESP, ACC, verkeersbordherkenning, etc.

Meer en meer jongeren hebben een eigen voertuig of kunnen gebruik maken van een voertuig van de ouders of van de werkgever voor hun dagelijkse verplaatsingen. Meer auto’s, meer kilometers, meer stress en dus ook meer kans op ongevallen.

Onze partner, Bosch, ontwikkelt al enkele jaren doeltreffende veiligheids- en rijhulpsystemen om de bestuurder te ondersteunen tijdens het rijden. Deze rijhulpsystemen verhogen de veiligheid en het comfort en helpen de bestuurder in gevaarlijke situaties.

ABS (Antiblokkeersysteem) & ESP (Electronic Stability Control) zijn reeds verplicht in alle nieuwe voertuigen, maar autoconstructeurs bieden tegenwoordig veel meer veiligheidssystemen aan. Welke systemen zijn er op de markt, welke systemen zitten er standaard in uw voertuig en welke kan u als optie vragen bij de aankoop van een nieuwe wagen? De voordelen van verschillende rijhulpsystemen konden uitgetest worden op ons terrein…

Bekijk hier het sfeerverslag van 7 september 2016!


Nadat ik betrokken was in een ongeval kan ik ...
—  Nadine Desmet
Eerstvolgende cursussen

Terugkommoment

27 februari 2019 ProMove | Brugge 12u30 - 16u30

Terugkommoment

27 februari 2019 ProMove | Brugge 14u30 - 18u30

Car Control Pro

02 maart 2019 ProMove | Yoez Andenne 8u30 - 12u00
Terug naar boven