Sluiten

Jongeren van Heusden-Zolder schaven hun rijvaardigheid bij

maandag 30 april 2018

Op initiatief van het gemeentebestuur kregen tientallen jongeren uit Heusden-Zolder de kans om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen aan een rijvaardigheidscursus bij ProMove.

Het was de eerste keer dat het bestuur dergelijk initiatief lanceerde en de opkomst was meteen meer dan bevredigend. Ook de jongeren, en hun ouders, waren enthousiast. “Confronterend”, “Zeer interessant” en “Dit zou verplicht moeten worden opgenomen in de rijopleiding”, waren vaak terugkerende quotes bij de deelnemers.

Voor een dergelijke doelgroep blijft het uitermate belangrijk om zich bewust te zijn van de risico’s in het verkeer. Enkele maanden nadat ze hun rijbewijs hebben behaald, durven er al eens verschijnselen van overschatting van de eigen capaciteiten optreden.

Een rijvaardigheidscursus bij ProMove is ideaal om terug met beide voeten op de grond te worden gezet. Voorkomen is immers beter én goedkoper dan genezen.


Nadat ik betrokken was in een ongeval kon ik drukke situaties in het verkeer niet meer aan. ProMove heeft me hierbij enorm geholpen via hun cursussen en advies op maat. Ik start binnenkort zelfs de Pro cursus.
—  Nadine Desmet
Eerstvolgende cursussen

Car Control

29 juni 2019 ProMove | Circuit Zolder 8u30 - 12u00

Car Control

29 juni 2019 ProMove | Circuit Zolder 13u00 - 16u30

Terugkommoment

05 juli 2019 ProMove | Circuit Zolder 12u30 - 16u30
Terug naar boven