Sluiten

De ene slipcursus is de andere niet...

maandag 01 februari 2016
Bij ProMove investeren we al ruim vijftien jaar in de kwaliteit van onze slipcursussen. Theoretische presentaties worden steeds up-to-date gehouden en regelmatig aangepast. Er worden nieuwe praktijkoefeningen geïntroduceerd waarin de meeste recente actieve veiligheidssystemen hun plaats krijgen. En – niet onbelangrijk – alle instructeurs worden permanent gevormd en geëvalueerd. Het menselijke kantje is immers bij ProMove een zeer belangrijke meerwaarde.

Als cursist krijg je bij ons geen instructies via een radioverbinding, maar er zit steeds een instructeur naast je in de wagen. We beseffen dat dit niet de goedkoopste oplossing is, maar we zijn er wel nog steeds van overtuigd dat deze manier van werken op educatief vlak een immense meerwaarde biedt.
Jammer genoeg kan je in ons land ondertussen – overgewaaid vanuit Nederland – bijzonder goedkope “slipcursussen” op de markt vinden, waar de aanbieder je (nog) net niet betaalt om bij hen deel te nemen. Het waardeoordeel van deze “opleidingen” laten we over aan de mensen die ze hebben gevolgd, maar de reacties die wij van deze mensen hebben gehoord, lieten weinig aan de verbeelding over. En dat is natuurlijk spijtig. Spijtig omdat deze mensen ook ooit hebben besloten om te werken aan hun rijvaardigheid en zich nu behoorlijk bekocht voelen, en – erger nog – een negatieve perceptie hebben over een voortgezette rijvaardigheidstraining. Jammer dat ook naïeve landgenoten zich voor deze Nederlandse machine laten spannen, maar hier valt helaas weinig aan te doen. Zelfs niet aan het feit dat deze organisatie flarden tekst uit onze folders of (ondertussen oude) website schaamteloos overneemt. Enig fatsoen is niet aan hen besteed, maar dat heeft wellicht te maken met het land van oorsprong...
We raden iedereen (jong of oud) die overweegt een rijvaardigheidscursus te volgen dan ook aan om goed uit zijn of haar doppen te kijken. De vele duizenden klanten die op jaarbasis één van de opleidingen van ProMove volgen, zijn onze beste ambassadeurs en kunnen u hierbij graag adviseren. Natuurlijk zouden we het fijn vinden dat u bij ons de cursus komt volgen. Laat u niet verleiden door een aanbieding die er net iets té aantrekkelijk uit ziet omwille van haar prijs. Wie ooit een T-shirt heeft gekocht op een zwarte markt in Turkije weet ook hoe het er uit zag nadat het één keer was gewassen... Kies voor kwaliteit, bij onze collega’s uit Brugge of Puurs, maar natuurlijk nog het liefst bij ons. Je zal er geen spijt van krijgen.

Ik ben zeer aangenaam verrast van het terugkommoment! Bedankt!

—  Julie Hollebeke

Eerstvolgende cursussen

Terugkommoment Rijbewijs B

01 juni 2023 ProMove | Brugge 8u30 - 12u30

Terugkommoment Rijbewijs B

01 juni 2023 ProMove | Brugge 12u30 - 16u30

Terugkommoment Rijbewijs B

07 juni 2023 ProMove | Brugge 8u30 - 12u30
Terug naar boven

Opgelet!!

Je kiest nu voor een cursus op een andere datum of locatie.
Ben je zeker dat je deze bestelling wilt plaatsen?
Ik verkies deze cursus Mijn vorige keuze behouden