Sluiten

ProMove biedt boeiende en uitdagende trainingen aan, die u individueel of in groep volgt. U kan eveneens een opleiding op maat laten uitwerken, op een zelfgekozen datum en locatie.

Zelfs een banaal verkeersongeval kan reeds grote gevolgen hebben. In de eerste plaats voor het slachtoffer, maar ook voor het gezin of de werkgever. Koetswerkschade, een verhoogde verzekeringspremie, een ziekenhuisrekening, langdurige afwezigheid, liever niet, toch?

Bij ProMove gaat u de confrontatie aan met moeilijke rijomstandigheden. U leert hoe u moet reageren, maar vooral hoe u dergelijke situaties kan voorkomen. Er zit steeds een professionele instructeur naast u, maar het vermanend vingertje blijft op zak.

Voor een optimaal resultaat coachen de instructeurs van ProMove op basis van een driehoek van educatie, participatie en animatie. Al doende leren, met vallen en opstaan, in een leuke omgeving. Daar tekenen we voor.

Wilt u een rijvaardigheidstraining integreren in een teamactiviteit? Laten voorafgaan door een meeting? Enkele workshops organiseren met ‘mobiliteit’ of ‘verkeersveiligheid’ als rode draad? Daag ons uit en we trakteren u en uw genodigden op een bijzonder boeiende ervaring.

Proeven van elektrische voertuigen, een initiatie off-road rijden, een behendigheidsparcours met segways, een presentatie over defensief rijden, een parcours met alcoholbrillen, kennismaking met de nieuwste rijhulpsystemen, reactiesnelheid testen, een quiz,…

Vraag een offerte aan
Terug naar boven

Opgelet!!

Je kiest nu voor een cursus op een andere datum of locatie.
Ben je zeker dat je deze bestelling wilt plaatsen?
Ik verkies deze cursus Mijn vorige keuze behouden