Sluiten

Une opportunité pour tous

In het kader van de hervorming van de rijopleiding moeten nieuwe bestuurders een verplicht terugkommoment volgen. De Vlaamse Regering wil hiermee de strijd aangaan met de belangrijkste ‘killers’ in het verkeer, zoals overdreven snelheid, rijden onder invloed en afleiding.

Séance de mise à niveau

102 TVAC

Contenu et Programme

Het terugkommoment zal bestaan uit drie onderdelen: een introductie (30’), praktijkoefeningen op een afgesloten terrein (2u) en een groepsgesprek (1u30’).

Avantages

Omdat we ook bij ProMove geloven in het belang van een kwalitatieve rijopleiding voor beginnende bestuurders, hebben we onze volle medewerking verleend aan de invulling van het praktijkgedeelte. Belangrijke oefeningen zoals slalom, noodstop en ontwijken op glad wegdek zullen dus zeker aan bod komen. ProMove zal ook het terugkommoment aanbieden op haar sites in Brugge, Roeselare en Zolder.

Nadat ik betrokken was in een ongeval kon ik drukke situaties in het verkeer niet meer aan. ProMove heeft me hierbij enorm geholpen via hun cursussen en advies op maat. Ik start binnenkort zelfs de Pro cursus.
—  Nadine Desmet
Retour en haut de page