Nadat je de opleiding “Car Control” hebt gevolgd, is de opleiding “Car Control Pro” het aangewezen vervolmakingsprogramma. Nu je de basistechnieken onder de knie hebt, krijg je een variatie van risicosituaties voorgeschoteld die worden gesimuleerd in verschillende weersomstandigheden.

Car Control Pro

195 incl. BTW
Eerstvolgende cursussen

Car Control Pro

31 oktober 2017 Circuit Zolder 8u30 - 12u00
Mits een kleine meerprijs kan je deze opleiding ook in exclusiviteit in groep volgen en zelf de datum en locatie kiezen.

Inhoud en programma

Kijken en sturen, het blijven de basistechnieken voor een goede rijvaardigheid. In deze opleiding leer je dit aan de hand van een achterwaartse slalom.

Hoe je een obstakel moet ontwijken op een glad wegdek heb je al geleerd in de cursus “Car Control”. Hier leggen we de lat hoger. Ga je links of rechts ontwijken? Precisie wordt belangrijker. Jouw instructeur laat je ontdekken hoe het moet.

Tijdens het nemen van een bocht bij regenweer laten rijhulpsystemen het afweten en begint je wagen te schuiven. Wat moet je doen? Bij ProMove worden deze situaties in veilig omstandigheden gesimuleerd. Jouw instructeur zal je leren hoe je best wel (of niet) reageert, maar legt vooral uit hoe je zo’n penibele momenten kan voorkomen.

Voordelen

  • Na afloop krijg je van jouw instructeur een uitgebreid evaluatierapport. Geen rapportcijfer, maar wel de nodige tips & tricks om je veilig in het verkeer te begeven.
  • Je krijgt ook een getuigschrift van deelname waarmee je bij bepaalde verzekeringsmaatschappijen terecht kan voor een korting op je autopolis.
  • Het grootste voordeel is uiteraard dat je na afloop van deze sessie een bewustere bestuurder bent geworden. Een voordeel waarvan jij niet alleen geniet, maar ook deelt met je passagier(s) en de andere weggebruikers.
Nadat ik betrokken was in een ongeval kon ik drukke situaties in het verkeer niet meer aan. ProMove heeft me hierbij enorm geholpen via hun cursussen en advies op maat. Ik start binnenkort zelfs de Pro cursus.
—  Nadine Desmet - Lochristi

Op de hoogte blijven?

Terug naar boven